Vill du bli en av våra konsulter och bidra med din kunskap? Vår utgångspunkt är att tillsammans uppnår vi mer.

Vi välkomnar kontinuerligt nya engagerade och kompetenta konsulter som delar vår strävan att sprida meningsfull psykologisk kunskap runt om i Sverige. Uppdrag kan handla om allt ifrån föreläsningar och utbildningar till att finnas på plats hos företag/organisation för ett projekt eller att bidra med sin expertis i verksamheten under en längre tid.

Vårt nätverk av psykologisk expertis består dels av psykologer som antingen genom mångårig arbetserfarenhet och/eller specialistutbildning har fördjupade kunskaper och ett extra stort intresse inom ett visst område av psykologin. Dels av doktorander eller de med avlagd doktorsexamen inom psykologi, neurovetenskap, kognitionsvetenskap, beteendevetenskap, folkhälsa, hälsopromotion, vårdvetenskap, pedagogik, kommunikationsvetenskap, HR, management, organisation- och grupputveckling eller närliggande områden. Även den som har en masterexamen eller motsvarande utbildning inom dessa områden är välkommen i nätverket. Det som delar alla i nätverket är engagemanget i att göra väl beforskad kunskap tillgänglig och användbar för att främja människors goda liv och ett gott fungerande samhälle.

Om du önskar vara en del av vårt nätverk av konsulter är du välkommen att fylla i detta formulär så kontaktar vi dig om ett uppdrag dyker upp i din närhet och gäller ditt område för kompetens. Du binder inte upp dig på någonting utan tar ställning till uppdraget då du blir kontaktad.