Familjepsykolog

Ibland är det svårt att få livet i familjen att gå ihop och då kan en familjepsykolog vara till hjälp. Kanske mår någon i familjen dåligt eller så uppstår det svårigheter och konflikter i vardagen. Vårt team av psykologer har en samlad erfarenhet och kompetens. Det gör att vi kan ta emot såväl de minsta som de lite större barnen samt ungdomar och den som är på väg in i vuxenlivet.

Beroende av situationen och vad just er familj har behov av erbjuder vi föräldrarådgivning, kartläggning, utredning och behandling. Ibland är det endast en av dessa insatser som behövs och ibland arbetar vi med dessa olika delar i kombination.

Är ni osäkra på vad som kan vara till nytta för just er familj? Boka då gärna in ett första bedömningssamtal med en familjepsykolog. Där gör vi en bred kartläggning av er familjs behov och utmaningar för att se hur vi kan vara till hjälp på bästa sätt. Ni väljer själva om barnet följer med vid det första samtalet eller om endast föräldrarna kommer. Fråga oss gärna om ni är osäkra på vad som blir bäst.

Shopping Basket