Psykologiteamet är grundat av och drivs av psykologer som vill hjälpa individer och samhälle utifrån den bästa tillgängliga psykologiska kunskapen. Vi har vår bas i Västsverige med kontor i centrala Göteborg och Lerum kommun.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att ställa frågor eller boka en tid. Förutom Agnes och Sebastian som arbetar heltid på Psykologiteamet så har vi många duktiga psykologer knutna till oss som är specialiserade inom olika områden av psykologins fält. När du kontaktar Psykologiteamet vet du att du får möta en engagerad, omtänksam och nyfiken psykolog som är väl uppdaterad på den senaste forskningen inom psykologi och du får därmed hög kvalitet då du bokar en tjänst hos oss. 

Läs gärna mer om vår kvalitetssäkring.

Sebastian Senning

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-440 52 87

Medgrundare. Leg. psykolog, KBT-terapeut. Blivande specialist i psykologisk behandling.

Arbetat som psykolog sedan 2009. Med ett stort intresse för att förstå människans olika sidor så strävar han i sitt arbete efter att skapa ett tryggt möte där det är möjligt för individer och grupper att se på sina styrkor och svårigheter för att kunna arbeta med sina personliga utmaningar i livet och ta steg i den riktning dit de vill nå.

Agnes Granberg

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-619 83 66

Medgrundare, leg. psykolog, KBT-terapeut, inom specialisering i hälsopsykologi. Arbetat med hälsa sedan 2007 och som psykolog sedan 2013.

Arbetar som psykolog utifrån engagemang, struktur, omtanke och värme med de individer och organisationer som hon ges förtroendet att stödja. Har sedan innan psykologexamen en fil. kand inom statsvetenskap och har ett stort intresse för tvärvetenskaplig kunskap där kunskaperna inom psykologi berikats av utbildningar och erfarenhet av fysiologi och rörelse. Har genom specialiseringen även fördjupat sig inom stress och stresshantering, sömn, behandling av smärta, beteendedesign, hälsofrämjande insatser, kvinnohälsa samt familjers hälsa.