Psykologiteamet är grundat av och drivs av psykologer som vill hjälpa individer och samhälle utifrån den bästa tillgängliga psykologiska kunskapen. Vår strävan när du kontaktar oss är att vi, utifrån din situation och vad du önskar hjälp med, finner de metoder som både hjälper snabbt och är långsiktigt verksamma.

Vi har vår bas i Västsverige med två välkomnande mottagningar i centrala Göteborg samt en mindre mottagning i Lerum kommun.

Louise Rådqvist

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Psykologexamen från Göteborgs universitet. Utöver utbildning i Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Psykodynamisk terapi (PDT) så arbetar Louise även med Compassion Fokuserad Terapi (CFT) samt har gått fördjupningskurs i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och Motiverande Samtal (MI). Har erfarenhet av att arbeta med exempelvis olika ångesttillstånd, aggressionsproblematik och dålig självbild samt gruppbehandling kring oro/ångest, sömnproblem, mindfulness och föräldraskap.

Louise har även erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar och anpassningar för individ och familj.

Sebastian Senning

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-440 52 87

Medgrundare. Leg. psykolog, KBT-terapeut. Blivande specialist i psykologisk behandling.

Arbetat som psykolog sedan 2009. Med ett stort intresse för att förstå människans olika sidor så strävar han i sitt arbete efter att skapa ett tryggt möte där det är möjligt för individer och grupper att se på sina styrkor och svårigheter för att kunna arbeta med sina personliga utmaningar i livet och ta steg i den riktning dit de vill nå.

Agnes Granberg

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-619 83 66

Medgrundare, leg. psykolog, KBT-terapeut, inom specialisering i hälsopsykologi. Arbetat med hälsa sedan 2007 och som psykolog sedan 2013.

Arbetar som psykolog utifrån engagemang, struktur, omtanke och värme med de individer och organisationer som hon ges förtroendet att stödja. Har sedan innan psykologexamen en fil. kand inom statsvetenskap och har ett stort intresse för tvärvetenskaplig kunskap där kunskaperna inom psykologi berikats av utbildningar och erfarenhet av fysiologi och rörelse. Har genom specialiseringen även fördjupat sig inom stress och stresshantering, sömn, behandling av smärta, beteendedesign, hälsofrämjande insatser, kvinnohälsa samt familjers hälsa.